Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΞΑΝΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΧΑΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ!...

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.


ΤΕΛΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:








2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέτε και να επιβουλεύονται τα εδάφη και τον πλούτο της χώρας μας, αλλά μην τα μπερδεύετε. Η εξουσία φτιάχνει τα σύνορα, η εξουσία έφτιαξε τα εθνικά κράτη, για να χωρίσουν οι από πάνω τα χωράφια τους. Χιλιάδες χρόνια πριν από αυτό, διάφορα φύλλα ήρθαν και εποίκησαν τον γεωγραφικό χώρο που σήμερα λέμε Ελλάδα και αν δεν κάνω λάθος ιστορικά τους αποδόθηκε η ταυτότητα "ελληνικά" φύλλα. Δεν είμαστε μεταφυσικά συνδεδεμένοι με τον γεωγγραφικό χώρο. Ούτε ξέρουμε εγώ ή εσύ πόσες επιμιξίες έχουμε στα γονίδιά μας. Αν είναι να μείνουν εδώ μόνο οι "πραγματικοί" έλληνες τρέχα γύρευε, μπορεί να μην μείνει κανείς. Άλλωστε υπάρχει και το "έλληνας είναι όποιος νοιώθει έλληνας". Αυτό λοιπόν που πιστεύω πως έχει σημασία είναι η ειρήνη με αξιοπρέπεια. Αυτό που έχει σημασία σε κάθε περίπτωση είναι ότι δεν μπορείς να στερείς από έναν πληθυσμό τα δικαιώματα στην πατρίδα του, στο χώρο που ζει και αγαπάει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σήμερα προσδιοριζόμαστε ως Έλληνες στην περιοχή που ονομάζεται Ελλάδα και έχουμε δικαίωμα να ζούμε σε αυτόν τον τόπο με αξιοπρέπεια. Όπως και οι διπλανοί μας έχουν το ίδιο δικαίωμα στον τόπο που αυτοί μεγαλώνουν. Επειδή λοιπόν τα εθνικά κράτη και τα χωρικά εδάφη είναι ο τρόπος που χωρίζουν οι εξουσιαστές τα χωράφια τους, εμείς δεν έχουμε να υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμα απέναντι στους από δίπλα αλλά απέναντι στους από πάνω. Όλοι εμείς, Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Γερμανοί, Όλοι. Το να ανατρέχουμε στην ιστορία και να αναπωλούμε περασμένα μεγαλεία, απλά μας βάζει στην πολύ βολική για τους από πάνω θέση να είμαστε έτοιμοι να φαγωθούμε όποτε γουστάρουνε. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε ακλόνητα, σταθερά, ακομμάτιστα, ακαπέλωτοι, ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή